De nieuwe testmodellen richten zich op de algemene concepten van weggebruikers en wijken af ​​van puur juridische vragen

 

Assistent-ondersecretaris voor Verkeer en Bedrijfszaken bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken Generaal-majoor Jamal Al-Sayegh heeft de Opleidingsafdeling van de Algemene Verkeersafdeling opdracht gegeven om het theoretische rijexamen voor rijbewijzen (privé, algemeen, bouw en motorfiets) te ontwikkelen, meldt Aljarida dagelijks. theorie scooter oefenen kan online.

 

Hij onthulde dat het nieuwe theoretische rijtestsysteem vanaf zondag 8 november is geïmplementeerd na het ontwikkelingsproces waarin het type theoretische rijexamen werd bepaald volgens de vereiste categorie van het rijbewijs. Generaal-majoor Al-Sayegh zei dat deze stap past binnen de strategie van de Algemene Verkeersafdeling om de gebruikte systemen te ontwikkelen, procedures te vergemakkelijken en het niveau van de verkeerscultuur te verhogen. Hij gaf aan dat de nieuwe testmodellen zich richten op de algemene concepten van weggebruikers en afstappen van puur juridische vragen. theorie auto oefenen op de website.

 

 

Generaal-majoor Al-Sayegh legde uit dat de nieuwe modellen voor theoretische tests tien vragen over verkeersborden bevatten, vijf algemene informatievragen en twee vragen over verkeerswetten. Dit is een aanvulling op een fundamentele vraag die examens meestal niet of niet kunnen beantwoorden, omdat het de straatrealiteit simuleert, wat betekent dat het antwoord daarop een van de abc’s van de verkeerscultuur is.

 

De nieuwe wijziging van de theoretische vraagmodellen geeft de kandidaat de vrijheid om de vragen en hun patroon te veranderen, in tegenstelling tot wat voorheen werd toegepast. Er waren acht modellen voor vragen, waarvan sommige verre van de realiteit zijn van de moderne methoden die momenteel in het land worden waargenomen, evenals de voertuigen, mechanismen en apparatuur die op dit moment worden gebruikt.