Floating Point Group (FPG) heeft ondersteuning toegevoegd voor USDC op Algorand (USDCa) voor snellere handelsafwikkeling en om de geldstroom te stroomlijnen.

 

De integratie van USDCa door het bedrijf is een van de vele inspanningen om de kapitaalefficiëntieproblemen van instellingen op te lossen. De mogelijkheid om binnen enkele seconden Amerikaanse dollars over te maken, biedt verschillende ordes van grootte van snelheidsverbetering ten opzichte van bestaande oplossingen dankzij de efficiëntie van de onderliggende technologie van blockchain-ontwikkelaar Algorand. De institutionele klanten van FPG kunnen nu kiezen voor een bijna onmiddellijke programmatische afwikkeling buiten het banksysteem. Overdrachten tussen platforms die USDCa ondersteunen, nemen slechts enkele seconden in beslag, waardoor meer geavanceerde handelsmechanismen voor de klanten van FPG en uiteindelijk minder gefragmenteerde markten mogelijk worden. wat is opkomende crypto 2021?

 

 

“We zijn verheugd om weer een van onze inspanningen aan te kondigen om het kapitaalefficiëntieprobleem te verlichten dat de groei van de cryptocurrency-markt tempert”, aldus John Peurifoy, CEO en mede-oprichter van Floating Point Group. “De teams bij Circle en Algorand hebben een ongelooflijke visie ontwikkeld om de overdracht van dollars bijna gratis en direct te maken, en het is een krachtige kracht om ons platform naar een hoger niveau te tillen.”

 

Op het moment van deze release duurt het bijna 500 seconden om USDC op Ethereum naar een exchange zoals Coinbase te verplaatsen. Met USDC op Algorand is die tijd minder dan 5 seconden. In het afgelopen jaar is de prijs van Bitcoin tientallen keren met meer dan 5% binnen 500 seconden gestegen, wat betekent dat de snelheid van waardeoverdracht meer opvalt dan ooit voor beleggers die een aanzienlijke balans beheren. Polkadot verwachting 2025 is positief.

 

Deze aankondiging volgt op een periode van explosieve groei voor zowel de acceptatie van stablecoin als de Floating Point Group, waarbij de laatste met meer dan 1000% is gegroeid sinds hun fondsenwerving eind mei werd aangekondigd. Sinds juni 2019 is USDC met 450% gegroeid tot een huidig ​​circulerend aanbod van bijna $ 6 miljard